پیام مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین

به‌مناسبت فرا رسیدن 5 آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفین دکتر عباسعلی اویسی مدیرکل بهزیستی سیستان وبلوچستان پیامی صادر کردند ، متن پیام به این شرح است :

، یادآور می‌شویم که این نهاد مردمی، یکی از جلوه‌های روشن مشارکت اجتماعی، همبستگی ملی و آمادگی همیشگی مردم برای خدمت، ایثار و مسئولیت‌پذیری است. تشکیل بسیج به فرمان بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، نقطه عطفی در سازمان‌دهی توان مردمی برای تأمین امنیت، آرامش و پیشبرد فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و امدادی کشور به شمار می‌آید.

در کنار نقش‌آفرینی‌های دفاعی، حضور مؤثر بسیجیان در عرصه‌های اجتماعی و خدمات‌رسانی، همواره پشتوانه‌ای ارزشمند برای دستگاه‌های حمایتی بوده است. در استان سیستان و بلوچستان نیز تعامل سازنده و همکاری‌های میدانی بسیج با بهزیستی، به‌ویژه در حوزه‌های توان‌بخشی، پیشگیری، کاهش آسیب‌های اجتماعی، کمک‌های داوطلبانه و مشارکت در بحران‌ها، نقش مهمی در ارتقای سطح خدمت‌رسانی و حمایت از اقشار نیازمند داشته است.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز، از تلاش‌های جهادی، مسئولانه و خالصانه سپاه، بسیجیان و گروه‌های فعال مردمی که همواره در کنار بهزیستی برای حمایت از جامعه هدف و رفع مشکلات اجتماعی همراه بوده‌اند، قدردانی می‌کنم و امیدوارم این همکاری‌های اثرگذار همچنان در مسیر تقویت سرمایه اجتماعی و تحقق جامعه‌ای توانمند و پایدار ادامه یابد.

عباسعلی اویسی
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان

کد خبر 158133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد